Om Historiske Dage Rejser


√ HISTORISKE TEMAREJSER        √ FAGLIGHED OG FORTÆLLEGLÆDE        √ DE BEDSTE GUIDER


Historiske Dage Rejser er en knopskydning på Historiske Dage, der finder sted en weekend hvert år i Øksnehallen i København.

Den begejstring for at formidle historie, som gæsterne oplever på Historiske Dage, vil vi gerne brede ud over hele året, på andre måder og i andre rammer.

Vi tilbyder alle historisk interesserede busrejser af høj kvalitet til historiske steder i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Alle rejser tager udgangspunkt i historiske temaer.

De bedste guider

Vore guider er nøje udvalgt til hver tur efter det historiske område, de er eksperter inden for. De har erfaring som fortællere og formidlere, og de kan ofte skaffe os adgang steder i tilknytning til historiske begivenheder, der ellers er lukket land for offentligheden.

Læs mere om guidernes baggrund og kvalifikationer under de enkelte rejser.

Du får således ikke blot en rejse, men også en historisk oplevelse. Og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Øjvind Kyrø
Bornholm under den kolde krig
Henrik Becker-Christensen
1864- Fra krig til fredelig sameksistens
René Rasmussen
På sporet af første verdenskrig

Anders Lundt Hansen
Derfor vandt svenskerne
Henrik Jensen
Heden og Skjern Å

Overnatning på de bedste hoteller

Vi udvælger de bedste hoteller i de byer, vi besøger, og vi sikrer os, at såvel maden som værelserne er af høj kvalitet.

På alle ture vil der være indlagt en gourmetmiddag, hvor vi får serveret noget af det bedste, køkkenet kan præstere. Og gerne i historiske omgivelser, hvis det er muligt.

 

Tilmeldt Rejsegarantifonden

Historiske Dage Rejser er organiseret som et selvstændigt ApS og har indgået en aftale med Egons’s Rejsebureau, der leverer busser til vores ture og står som teknisk rejsearrangør. Egon’s Rejsebureau er tilmeldt Rejsegarantifonden med nummer 2271.

 

Hvem er vi?

Bag Historiske Dage Rejser står Bjarke Larsen, der er initiativtager til Historiske Dage, som han også er direktør for, og Eva Zelander, der har flere års erfaring som ansat i rejsebranchen.
Eva Zelander
Rejsearrangør
Bjarke Larsen
Rejsearrangør
Kontakt:
Historiske Dage Rejser
St. Kirkestræde 1, 4
1073 København K
Tlf. 33 15 08 44
Mail: info@historiske-dage-rejser.dk